neemees.com

Testar världen

Schwarzkopf got2b smooth'n chic.

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
"

got2b Smooth n' Chic Smoothing Lotion

Lockigt hår som blir frissigt under dagen eller flygiga hårstrån i ett rakt hår, förstör varje glamorös frisyr. Schwarzkopf lanserar därför stylingserien got2b smooth ’n chic som håller varje hårstrå på plats. 

Nya got2b smooth ’n chic är stylingserien som råder bot på alla irriterande flygiga hårstrån och lockar som mest blir frissiga. Hårstråna slätas ut och hålls på plats. Håret får en len och glänsande känsla. 

Börja med got2b smooth ’n chic smoothing lotion i handdukstorkat hår och börja din styling smooth ’n chic smoothing lotion skyddar håret mot värme och passar därför perfekt innan för användning av fön, plattång eller locktång. 

got2b smooth ’n chic smoothing wax används för att skapa din frisyr eller markera enstaka slingor. Waxen ger kontroll och skimmer till håret. 

Frisyren fixeras till slut med got2b smooth ’n chic smoothing hairspray för en hållbarhet som räcker hela dagen, helt utan friss eller flygiga hårstrån! "

-------------------------------------------------------------------

neemees.com tycker:

Yeah vilken bra produkt. Tycker verkligen den är riktigt bra. Den tynger inte ner och märks inte i håret efter stylingen. Perfekt! Jag tvättar håret och torkar med handduken. Sedan fördelar jag lite i hela håret. Lite extra på topparna. Jag fönar bara mitt hår efter ett tag. Håret blir smidigt, mjukt och glansigt. Dessutom blir inte håret frizzigt när det är fuktigt ute. Super bra produkt tycker jag.

Prisklass 70kr

DOVE MEN + CARE Extra FRESH Body wash.

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
Min älskling har testat både EXTRA FRESH och CLEAN COMFORT från DOVE.
Jag får säga att denna produkten (serien) är riktigt bra. Den ska vårda hyn och återfukta den. Tycker verkligen den återfuktar. Min sambo har lite torr hy ibland. Men tycker att denna är riktigt bra och återfuktar. Dessutom doftar den riktigt oemotståndligt!
Tummen upp säger jag. Så pallra er iväg ock köp till era män!
Prisklass 40kr.

6 viner VINPROVNING/VINSPECIAL

Kategori: MAT & DRYCK

Foto:neemees.com
il Conte Primitivo Negroamaro.
RÖTT
Tycker den passar till grillade rätter, mer kryddade rätter och rött kött.
Vinet är lite kryddig i sig, en robust smak och fruktig. En dutt av örter känner jag med. Anar att den är lite söt i kombination med lite syrlighet. Lite sträv tycker jag.
Prisklass 170kr.
Foto:neemees.com
MANIFESTO Syrah.
RÖTT
Tycker den har en riklig smak av frukt och bär. Väldigt fyllig i smaken. Kryddig och ger en "äkta" känsla av fatig smak.
Prisklass 200kr.
Foto:neemees.com
BLACK TOWER Rivaner.
VITT.
Anar en fruktig smak. Tror det är päron. En väldigt fräsh smak tycker jag. Den är ljusgul i färgen och tycker den passar till mina asiatiska rätter. En svalkande vinsort. Tycker om viner som är halvtorr med lite syrlighet i kombination med en dutt sötma.
Prisklass 180kr.
Foto:neemees.com
CANDIDATO Tempranillo.
RÖTT.
Tycker den är väldigt bärig och kryddig. Lite aningar om körsbär och inslag av vanilj. Ett lite billigare alternativ till lättare rätter.
Prisklass 150kr.

Foto:neemees.com
Primitivo di Manduria.
RÖTT.
Tycker den passar främst till grillat och rött kött. Även kryddigare rätter. Lite nötig och fruktig smak. Väldigt fyllig och mörk.
Prisklass 80kr.

Foto:neemees.com
ZUMBALI Chenin Blanc.
VITT.
Den är torr och fruktig. Tycker den är frisk i smaken och smakar väldigt ledigt. Lite ananas och godisaktig i eftersmaken.
Prisklass 140kr.


Neemees.com och Beautynista.se tipsar...

Kategori: TIPS

COOP Yoghurt , Jordgubb och Skogsbär.

Kategori: MAT & DRYCK

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Eftersom jag inte tål Laktos så har älskling och lillan testat dessa två produkter. Dottern tyckte mer om jordgubben. En mer "rinnig" yoghurt samtidigt som den ändå är krämig. Speciellt dottern tycker detta var riktigt mumsigt. Hon är väldigt petig när det gäller Yoghurt.
Tycker det är bra med skruvkorken. När barn hämtar ur kylskåpet tappas paketen ibland. Men med denna skruvkorken spiller man inte. Dessutom är den lätt att öppna, även för barn. Det kommer inte ut för mycket ur förpackning.

NIVEA For Men SPORT, dusch gel

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
När vi ändå är inne på NIVEA FOR MEN så kan vi lägga upp om SPORT Dusch Gel från NIVEA med. Den verkar svalkande. Ingen särskild produkt får vi säga. En alldaglig produkt som fungerar, men inget annat. Sorry...
Prisklass 40kr.


 • dermatologiskt testad

(NYHET)NIVEA FOR MEN Vitality Fresh

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Min älskling testade denna Shower Gel. Han tycker den är riktigt uppfriskande. Och jag tycker den doftar fräsht och maskulint. En produkt som inte skiljer sig avsevärt från andra liknande produkter. Inget undermedel och inget särskilt med denna produkt. Ett plus är att den inte verkar torka ut.
Prisklass 40kr
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Friskhet från havet: få en vitaliserande upplevelse med havsmineraler och ladda dina sinnen med uppfriskande doft.
Låt den upplyftande maskulina doften vitalisera dina sinnen. Denna återfuktande duschgel är berikad med naturliga"
havsmineraler och rengör samt friskar upp din hud & ditt hår. Friskar upp vid varje dusch."

Inleder tester med SLOTTS Tomat Ketchup...

Kategori: MAT & DRYCK

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Tänk att jag, den största anti-Ketchup personen, ska testa just Ketchup. Jag är inte mycket för Ketchup får jag säga. Men ibland får man ryck och bara mosar ihop flaskan för att få ut så mycket som möjligt över maten. Ibland är det en "craving". Jag ska hur som helst testa Ketchup från SLOTTS. Ni ser att jag har ganska mycket att testa på. För mig ska inte Ketchup vara för salt, vara för syrlig, vara för söt, vara för vattnig och inte heller smaka kemiskt. Vi får se hur det går för SLOTTS Ketchup...

En ny kanske inte vore helt fel...

Kategori: HUS&HEM/FRITID

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Vi har ännu inte testat våran nya grill från WEBER ännu. Vi får se om det blir premiär till helgen. Dessutom har vi inte byggt ihop den helt ännu :)

NINTENDO 3DS

Kategori: SPEL & KONSOLER

Foto:neemees.com
Cosmos Black och Aqua Blue.
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Spelkonsol och laddstation.
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
NINTENDO 3DS.

"Äkta 3D utan glasögon eller 2D - valet är ditt

Precis som namnet antyder har Nintendo 3DS en 3D-skärm som klarar att återge grafiken i äkta 3D utan att du som användare måste ta på dig ett par extra glasögon. Du kan när som helst justera styrkan på 3D-effekten steglöst, en mycket praktisk funktion då alla människor upplever 3D på olika sätt. Med detta 3D-reglage kan du ställa in 3D-effekten så att den passar just dina ögon - och vill du hellre spela i 2D är det bara att dra ned reglaget helt."

"Två skärmar är som gjort för 3D

Det finns andra produkter som också kan visa 3D utan glasögon, men det är bara Nintendo 3DS som är utrustad med två separata skärmar. Vad ska detta vara bra för då? Jo...

En 3D-skärm visar inte bara ett otroligt djup i bilden, utan låter även objekt och föremål sticka ut ur skärmen. Om du då ska använda dina fingrar för att trycka på virtuella knappar på 3D-skärmen kommer de att "växa in" i grafiken. Resultatet blir att 3D-illusionen drastiskt försämras och din spelupplevelse likaså.

På Nintendo 3DS sitter 3D-skärmen klart avgränsad med ett stort, svart område runt omkring sig (oavsett färgen på konsolen), vilket förstärker 3D-effekten. Den undre pekskärmen påverkar således inte 3D-effekten på något sätt, vilket betyder att du kan spela med pekskärmskontroll utan att förstöra 3D-illusionen. Detta är Nintendo 3DS helt ensam om på marknaden."

"Gyroskop och rörelsesensor

Med hjälp av den här tekniken känner Nintendo 3DS av hur du lutar och vinklar konsolen. I det inbyggda spelet Face Raiders siktar du genom att luta konsolen i olika riktningar, och det fungerar otroligt bra med blixtsnabb respons!

Precisionen är lika bra som Wii MotionPlus/Wii Remote Plus, vilket betyder att Nintendo 3DS känner av minsta rörelse samt hur snabbt du rör den.

Massor av inbyggd mjukvara

Nintendo 3DS har många inbyggda funktioner och program som är till för att du ska lära känna hårdvaran och dess funktioner lite bättre."

----------------------------------------------------------------------------------

neemees.com tycker:

Tjoho vilken spelkonsol. Vi har ju testat en rad olika HÄR och HÄR. Tidigare var det NINTENDO DS Lite och NINTENDO DSi XL. DS Lite var egentligen inget särskilt (ingen kamera). I början kanske det var det. DSi XL är fortfarande en bärbar spelkonsol med lite större storlek som inte känns klumpig. Jag tycker fortfarande om den och tycker den är fantastisk.

Men nu gäller detta NINTENDO 3DS. Den är i samma storlek som DS Lite. En aning tjockare och snyggare. Det stämmer att 3D effekten fungerar. Man reglerar effekten efter sin egna syn. Det är mycket roligare att spela med 3DS:en. Roliga spel finns som förstärker 3D effekten. Styrplattan är riktigt bra tycker jag. Dockstationen som också är en laddare tycker jag är bekväm. Det gör att man kan ge konsolen en speciell plats att ladda på.

Konsolen finns i en rad olika skimrande färger. Vi valde svart och blått. Vi testade 3 stycken NINTENDO 3DS. Fungerar bra att spela mellan varandra och ta med varandra i spelen. Vi kan ta upp ett exempel med Nintendogs-spelet. Man kan tillsammans spela med varandra mellan konsolerna.

Konsolen är regionlåst. Du kan inte till exempel köpa en konsol i Europa och köpa ett spel i Japan och få det att fungera.

Jag testade en sak som för mig verkar självklart. Spelade i mörker och kom på att man inte såg knapparna. Det var en aning jobbigt. Så jag har två önskemål av NINTENDO. Det första är att göra knapparna och styrplattan upplysta. Det andra är att göra 3DS konsolen lika stor som DSi XL:en. Tror detta skulle underlätta och göra det mycket roligare.

Annars säger jag tack till NINTENDO som gör så bra produkter.

NINTENDO 3DS ligger på prisklass 1500kr styck.

Fler inlägg om NINTENDO HÄR och HÄR.


SONY Wireless hörlurar x 2

Kategori: TEKNIK & MULTIMEDIA

Gjorde tidigare ett inlägg om att vi testar SONY Wireless hörlurar. Ni hittar det tidigare introduktionen HÄR.
Vi har testat två olika modeller av SONY som är Wireless.
Det står mellan modellerna SONY MDR-RF810RK Wireless och SONY MDR-RF865R.
Foto:neemees.com
SONY MDR-RF810RK

Foto:neemees.com
SONY MDR-RF865RK
En random bedömning mellan modellerna:
Ni ser tydligt skillnad på lurarna, sändaren och laddaren! Det är första skillnaden. Lika wireless båda två. En viss priskillnad och känns olika på.
---------------------------------------------
-Den övre modellen kan jag helt klart dömma ut när det gäller komfort och passform. Den både ser och ÄR klumpig. Ljudet är helt okej. Men jag får även kritisera själva sändaren som kopplas till t.ex. TV eller dator. Sladd till TV eller dator, sladd till väggen och sladd för att ladda hörlurarna. Ja, oglammigt och väldigt trassligt.
Tycker inte lurarna passar på huvudet och glider lätt av.
Prisklass 500kr
---------------------------------------------
-Den nedre modellen är helt klart en vinnare mellan dessa två. För det första är designen mycket snyggare och slimmare. Dessutom är komforten perfekt och känns bra på huvudet. Bättre passform helt enkelt. Sedan är det laddstationen i kombination med sändaren. Ja det är den snygga "brädan". En sladd till väggen och en sladd som kopplas till t.ex. TV eller dator. Sedan laddar man lurarna genom att "hänga på" lurarna på sändaren. Snyggare, mer praktisk och bättre. Vad mer kan man säga. Ljudet är bättre plus att basen är bättre.
Prisklass 1200kr
-------------------------------------------------
And the winner is:
SONY MDR-RF865RK
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Bilder att jämföra med...
Foto:neemees.com
Bilder att jämföra med...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra inlägg om hörlurar:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sol, spett och grill...

Kategori: neemees.com

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Efter spetten blev det stekta pannkakskuddar med glass och egen chokladsås :)
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com

Företag, uppfinningar...tankar

Kategori: neemees.com

Efter lite Googlande på internet efter sökord som "starta företag i Thailand" med mera, hittade jag åter till en bortglömd blogg. Behöver inspireras.
Jag har en del projekt på gång. Oerfaren men med hela huvudet full med tankar och idéer. Likaså kroppen proppad med vilja.
Tänka sig att det är svårt att hitta en lämplig utväg ur detta. Vill få utlopp för mina idéer. Min dröm om att bli riktigt klar med mina projekt och starta företag i Thailand, kan uppfyllas med lite slit i håret.
Jag kanske inte kan sats stort ekonomiskt. Men jag bidrar för mig själv med riktigt bra idéer. Dessutom ser jag stort och inte litet. Jag ser en hel fabrik och att göra affärer i hela världen.
Sitter just nu i mina tankar om hur jag kan börja producera. Mitt kommer alltid vara orginalet. Sedan är det marknadsföring med känsla.
Sedan ser jag gärna en explosion och affärerna rullar på.
En prototyp är i min hand...att tillverka smart står på tur...
I år ska jag till Thailand en hel månad för att sparka igång allt. Jag räknar med fler resor innan jag hittar rätt och allt faller på plats. Bostad är ett mindre problem för mig.
Jag i stora vida världen, känns det som.

Krups Espresseria Espressomaskin

Kategori: TEKNIK & MULTIMEDIA

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com

Krups Espresseria Espressomaskin

"Helautomatisk och ultrakompakt kaffe- och espressomaskin med 15 bars tryck."
 • 1,8 liter i kapacitet
 • 15 bars tryck
 • Avtagbar 1,8 liters vattentank
"För en suverän bryggning och njutbara resultat där kaffemängden väljs från 20 till 220 ml med ett smidigt vred.
Thermoblock-system - Vattnet värms upp till exakt 92° C och värmer vattnet direkt så varje kopp får rätt temperatur och smakar lika bra som den föregående.
Design - Maskinen med front i borstat rostfritt stål.
Kapacitet - Avtagbar 1,8 liters vattentank för smidig påfyllning. Vattentank, kaffesumpsbehållare, droppbricka och ångmunstycke är löstagbara samt enkla att rengöra."
------------------------------------------------------------------------------------------
neemees.com tycker:

En fantastisk maskin! Vi har haft två maskiner innan. Det var dags med en ny efter 13 år. Denna är lite mindre än dem vi hade innan.
Hur som helst. Maskinen är lätt att göra rent. Är väldigt petig och vet när man inte sköljt ur avfallslådan efter tömning. Otroligt!
Är lätt att sätta på på morgonen och snabbt få sin kopp kaffe. Att stå och stampa efter kaffe på morgonen är inte min grej. Det går att ställa in storlek på bryggning och även styrkan. Stor behållare för kaffebönor. Tydlig med vad den indikerar och vill. Ibland vill den avkalkas eller ha en inre rengöring. Den säger till om detta.
Som sagt, en otrolig maskin. Jag gillar denna mycket mer än mina förra.
Prisklass 3700kr.

Beställt EVEREST Regnställ med fleece.

Kategori: MODE

EVEREST K CL F RAIN ST S12

"Vind- och vattentätt regnställ med mjukt, värmande fleecefoder. Jackan har justerbar, avtagbar huva, elastiska ärmslut samt fickor med dragkedja. Byxorna är försedda med justerbar elastisk midja och elastiska benslut med en resår under foten som är löstagbar. Båda delarna har flera reflexdetaljer för ökad säkerhet. Tillverkat i 100% polyester.

 • Regnställ

 • Stl. 86-128 cl

 • Vind- och vattentätt material

 • Mjukt värmande fleecefoder

 • Reflexdetaljer; ökad synlighet

 • 100% polyester"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
EVEREST är ju riktigt bra. Hoppas lillan kommer tycka om regnstället. Hon behövde verkligen nytt.

När man har...

Kategori: neemees.com

...en affärsidé, design eller en helt ny produkt. Det svåra är inte att hålla det hemligt. Det svåra är banne mig att hitta lämplig väg att lansera utan att sina idéer kommer i fel händer innan lanseringen.
Har man en produkt som ska tillverkas betyder det oftast en sammansättning av olika material. Och är man totalt oskuld i detta med att producera en produkt, är det lätt att hamna fel.
Huvudet är fylld med projekt och tankar.
Här står jag själv med ritningar, material och prototyper.
-"Och nu då?", frågar jag mig själv.
Jag får fortsätta tro på mig själv ett tag till tills jag vet vilken väg jag ska ta :)
(Ville bara tömma mina tankar ....)
Foto:neemees.com

Japp, jag lever...

Kategori: neemees.com

Foto:neemees.com
Dont worry, jag lever och jag har inte glömt av er.
Jag har många varuprover och produkter att placera i inlägg här i bloggen. Har haft en del med jobbet och projekt att göra. Plus att jag inte mått så bra. Men det är ingen fara med mig.
Kommer blogga i samma takt som förut. Det är bara lite stressigt med jobbet. Ligger lite efter...

neemees.com @ work...

Kategori: neemees.com

Foto:neemees.com
Dags att börja jobba. Är lite sen idag eftersom jag satt med lite planering.
Men jag ska göra mig en kopp kaffe och sedan jobba så fingrarna glöder. Klokan 14:00 blir det promenad och sedan jobba igen en stund till.
Höll på att blåsa bort imorse när jag tog min morgonpromenad. Usch!
Hoppas ni inte blåser bort idag :)
Kram

Sony Ericsson Xperia™ arc

Kategori: TEKNIK & MULTIMEDIA

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Sony Ericsson Xperia™ arc.
"Börja med material av högsta kvalitet. Blanda med en snygg bågdesign. Pressa ihop till 8,7 mm. Resultatet blir en telefon som ligger perfekt i handen – eleganta, smidiga och osannolikt vackra Xperia arc. Dagen övergår i kväll och du kan fortfarande fotografera. Tack vare bildsensorn Exmor™ R för mobiler blir bilderna fina även om ljuset är dåligt. Så fotografera på – och visa sedan bilderna på 4,2-tums Reality Display-skärmen med Mobile BRAVIA® Engine. "

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

neemees.com tycker:

En fantastisk mobil får jag säga. Kan inget annat säga än att den är vågad slimmad. Extremt lätt och uppfyller alla förväntningar. Tummen upp, helt klart!.

Prisklass 3000krNikon COOLPIX touchscreen

Kategori: TEKNIK & MULTIMEDIA

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Nikon COOLPIX touchscreen.
En kompakt kamera som tål det mesta. Tro mig, jag har tappat den!
Med stor pekskärm. Vi har ju för det mesta blivit vana vid allt som heter "touchscreen" , så varför inte den kompakta kameran också.
Perfekt att ha med i väskan. Den reagerar snabbt och ger verkligen bra bilder. Videofilmer blir otroligt bra med. Bättre än förväntat.
Det är lätt att manövrera på pekskärmen. Och att titta på bilder går att "bläddra" precis likadant som i iPhone eller android mobil.
Hade en annan Nikon COOLPIX tidigare men utan touch. Denna är en aning vassare får jag säga. Älsklingen och jag har varsin och båda fungerar precis lika bra. Laddbar batteri och laddstation för batteriet. Perfekt!
Prisklass 1500kr.

ACO rengöringsgel oparfymerad, normal/blandhy

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
ACO rengöringsgel oparfymerad, normal/blandhy.
"

ACO FACE Rengöringsgel är en tvålfri tvättgel som
effektivt avlägsnar smuts och makeup. Innehåller
Glycerin och vårdande ProVitamin B5 som
hjälper huden bevara sin fuktighet. Använd
morgon och kväll på fuktad hud.

Ta lite gel i handen tillsammans med vatten. Arbeta upp
ett skum och massera försiktigt ansiktet. Undvik direkt kontakt med ögonen. Skölj av ansiktet med ljummet vatten. Huden känns uppfriskande ren och klar.

Oparfymerad.

Normal/blandad hy."

--------------------------------------------------------------------------------------

neemees.com tycker:

Behaglig gel som känns mild. Löddrar lite och lämnar inte kvar något obehagligt efter sköljning. Hyn känns rikligt fuktad och smidig.

Prisklass 60kr

NIVEA VISAGE Gentle Cleansing Milk

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
NIVEA VISAGE Gentle Cleansing Milk.
"Torr till känslig hy måste vara bra återfuktad eftersom den har en tendens att förlora fukt. För att hyn ska hållas mjuk hela dagen krävs en mild rengöring så att den naturliga fuktbalans bevaras. NIVEA Laboratories utvecklade NIVEA VISAGE Gentle Cleansing Milk särskilt med tanke på de speciella behov som torr och känslig hy har vid rengöring.

NIVEA VISAGE Gentle Cleansing Milk rengör varsamt torr till känslig hy utan att torka ut hyn:

 • Berikad med mandel- och ringblomsolja. Avlägsnar skonsamt makeup och orenheter.
 • Den rika formulan är så mjuk att den även kan användas för att rengöra det känsliga området runt ögonen.

Hyn blir skonsamt rengjord och varsamt återfuktad och får en mjuk känsla."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

neemees.com tycker:

Jag har lite känslig hy som måste ha mycket fukt. Upplever att denna produkt är behaglig mot hyn. Lämnar inga hinnor eller obehag efter sig. Endast lite dagkräm behövs efter produkten. Hyn blir mjuk och smidig.


Schwarzkopf Asia Straight anti frizz serum

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
Schwarzkopf Asia Straight anti frizz serum.
Gliss Asia Straight baseras på Schwarzkopfs teknologi för att reparera hårets inre skador,
Cell Repair System. Mer är 90% av håret består av proteiner som keratin. När håret utsätts
för slitage, förlorar håret stora mängder av keratin och hårets inre struktur får skador. Cell
Repair System baseras på att håridentiskt keratin med samma aminosyrasekvenser som
mänskligt hår, reparerar hårstrukturen exakt där det behövs. Genom att imitera hårets keratin
för att reparera på djupet, återfår håret sin elasticitet, styrka och naturliga känsla.
Det ska vara en anti frizz produkt som masseras in i handdukstorrt hår efter dusch. Man sköljer inte ur. Det är en slags leave in produkt.
Den upplevs kanske lite oljig. Serum ger oftast den känslan. Men personligen käde jag int av någon oljighet i håret av produkten. Den ska tydligen göra ditt hår rakt utan att använda plattången.
Jag brukar föna håret torrt och använda lite extra på topparna. Att håret blir rakt utan någon annan hjälp stämmer inte. Den fungerar bra som en slags "hårolja"(fastän det inte är olja). Fungerar även bra för att frizzigheten ska lägga sig. Och som glansprodukt är den riktigt bra.
Prisklass 70kr

Loreal Hydrafresh Cleansing Gel x 2

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
Loreal Hydrafresh Cleansing Gel (normal and mixed skin)
Loreal Hydrafresh Triple active fresh Cleansing Gel (dry and sensitive skin)
"HYDRAFRESH ger huden en optimal mängd fukt och värdefulla vitaminer och mineraler, för att ge huden ny energi och styrka. Din hud blir omedelbart uppfriskad och spänstig. Den blir ordentligt återfuktad från morgon till kväll och känns mjuk och fräsch. HYDRAFRESH har en behaglig fruktdoft och en lätt konsistens, som absorberas snabbt av huden och inte klibbar. Särskilt anpassad för torr och känslig hy."
-----------------------------------------------------------------------------------------------
neemees.com tycker:

Kände mig väldigt fräsch. Gelen smiter gärna iväg ur handen när den redan är blöt. Behagliga dofter och känns skön att tvätta sig med. Löddrar lite men är helt utan tvål.
Man känner sig ren och fräsch. Personligen tyckte jag den rosa för känslig hy var bäst. En större skillnad var det inte egentligen förutom känslan efter. Den rosa kändes mildare.
Prisklass 80 kr.

Cliniderm solkräm för ansiktet SPF 25.

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Cliniderm solkräm för ansiktet SPF 25.

"Lätt och vårdande sollotion med aktivt mjukgörande och återfuktande ämnen som motverkar uttorkning.

Skyddar effektivt huden mot solskador och förtida ålderstecken. Lämnar huden mjuk med förnyad spänst."

----------------------------------------------------------------------------------

neemees.com tycker:

Den går lätt in i huden. Är lätt och behaglig. Kletar inte och känns inte heller som en stramande hinna. Den känns precis som en dagkräm.

Det går att använda denna utan att ha sin vanliga dagkräm under. Och det går bra att ha make up över. Jag har använt denna då solen tittat fram. Eftersom min hy är känslig mot direkt solljus så använder jag denna så fort jag ska ut när solen tittar fram.

Prisklass 90kr

APPLE iPad 2 på förskolan (dagis)

Kategori: TEKNIK & MULTIMEDIA

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Nu kan 5 och 6 åringarna på denna Förskola (Dagis) "måla", färglägga, spela läroprogram med mera med APPLE iPad 2. Denna förskola har fått tillskott och barnen är riktigt nyfikna. Många har det hemma. Men denna iPad är bara för barnen.
På denna avdelning finns det även små gummerade laptops med pekskärm. Fungerar fullt ut som en riktig dator med Windows. Och en projektor med touch.
Jo, detta är helt riktiga saker!

Årets första grillning igår...

Kategori: neemees.com

Foto:neemees.com
Grillade för första gången i år.
Det var riktigt gott. Till det hade vi potatis i ugn och en vegetariskröra.

(Tips) 200 Testpiloter sökes till Universeum

Kategori: PLACES & EVENTS

Nu drar Universeums ungdomsprojekt igång! Onsdagseftermiddagar (och några torsdagar) hela våren får du som deltar i projektet komma in fritt på Universeum för att vara med i kul aktiviteter överallt i hela huset.

Teman för våren blir allt från djurvård till mode, foto, kreativitet och mental träning. Vi varvar spännande gäster med hands-on där du själv får pröva på något nytt.

Kom på Kick off-träff 28 mars så får du veta mer!

Då kan du också bestämma dig vilka aktiviteter du vill pröva på. Men vänta inte för länge, vårens pilotprojekt har bara plats för 200 testpiloter!

För vem?

Från årskurs 6 och upp till sista året på gymnasiet.

När?

Onsdag 28 mars kl. 15-18

Var?

Universeum vid Korsvägen

Kostnad: Gratis så klart!

ANMÄL DIG HÄR

----------------------------------------------------------------------------------------------------

neemees.com säger skynda in med anmälan! Tyvärr kan inte jag delta då jag är 29 år :)

(Testpilot) Valio OLO

Kategori: MAT & DRYCK

Foto:neemees.com
Hittade produkterna i butiken. Checka ut och hem...
Foto:neemees.com
Närmare titt-Valio OLO Jordgubb-blåbär.
Foto:neemees.com
Närmare titt-Valio OLO Persika-passionsfrukt.
Foto:neemees.com
Valio OLO Jordgubb-blåbär.

Foto:neemees.com
Valio OLO Persika-passionsfrukt.

Valio OLO™

"Valio OLO™ är en probiotisk yoghurt med två sorters glutenfria fibrer som hjälper matsmältningen. OLO™ är gjord på färsk mjölk och finns i flera goda, krämiga smaker. OLO™ är låglaktos, har ett högt bär- och fruktinnehåll, tillsatt D-vitamin och kalcium."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
neemees.com tycker:

För att uppmärksamma så är inte denna produkt Laktosfri (!), vilket jag trodde först. Var helt inne på att alla Valio's produkter är Laktosfria eller är Låglaktos. Mitt fel, så var det inte.
Jag tål inte Laktos...aj aj. Nyfiken testpilot smakar ändå!

Jag får börja med Jordgubb-Blåbär. Lätt rosa i substansen, krämig, bitar med bär. Enligt mig lite syrligare ( jämför med Persika-Passionsfrukt).
Tycker om krämigheten och färgen. En yoghurt som skulle vara godare utan bitar med bär i, enligt mig. Jag hade lite svårt för blåbären och dess "frön" eller bitar av blåbär.
Annars en ganska god yoghurt.
Den får 2 av 5 möjliga.

Då går vi vidare med Persika-Passionsfrukt. Lätt gul i substansen, krämig och fruktbitar. Ingen syrlighet alls och en mycket välbalanserad sötma.
Tycker om krämigheten och färgen här med. Riktigt god yoghurt som är perfekt precis som den är. En yoghurt jag skulle vilja ha i literdunkar i kylskåpet. Mumsigt säger jag!
Den får 5 av 5 möjliga.


APOLIVA anti age Rengöringsmjölk

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com

"Om Apoliva Anti-age Rengöringsmjölk

Effektiv och skonsam rengöringsmjölk som tar bort smuts och orenheter. Används istället för tvål. Lämnar huden ren, fräsch och silkeslen. Innehåller sheasmör och hyaluronsyra. Slätar ut fina linjer och ger förbättrad elasticitet. Lätt parfymerad."

 • Rengöringslotion
 • Anti-age
 • Tar bort smuts och orenheter. Lämnar huden ren, fräsch och silkeslen. Slätar ut fina linjer och ger förbättrad elasticitet.
 • Använd istället för tvål.

--------------------------------------------------------------------------------------

 

neemees.com tycker:

Jag tycker den var väldigt behaglig mot hyn. Det stämmer att den inte torkar ut hyn. Jag brukar annars få smörja in mig direkt efter att jag sköljt av rengöringsprodukter. Men jag kunde vänta en liten stund. Det stramar inte i hyn.

När det gäller antiage så är det vitaminerna och dess fuktbindande karaktär som hjälper hyn att inte föråldras. En regel som gäller hyn är att alltid tillföra vitaminer och fukt med passande produkt. En väl fuktad hud läker lättare, får bort döda hudceller lättare och får mindre rynkor.

*Tycker denna produkten är toppen. Men en sak som jag först tyckte var bra men ändrade mig snabbt, är själva locket. Ni ser bilden på locket med den lilla ploppen? Man vrider på locket och så går den lilla ploppen in och man kan dosera ut produkten. Men jag stör mig lite på att det är svårt att göra det på ett ikke kladdigt sätt. Eftersom locket vid ploppen buktar in så är det svårt att stryka av mot handen. Men tummen upp för själva innehållet!

Prisklass 90kr

 

 

Heej

Kategori: neemees.com

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Hejsan
Idag sov vi lite längre. Min älskling är riktigt sjuk och sover just nu.
Kommer jobba en stund strax. Jag jobbar ju sju dagar i veckan. Ja, det är så när man vill ha ansiktsbehandlingar, kläder, resor och massor med skoj i livet.
Jobbar lite extra hårt eftersom vi kommer beställa biljetter till Thailand. Kommer även vara en liten affärsresa. Kommer stanna i Bangkok i ca en vecka och resterande tre veckor kommer vi resa runt.

NINTENDO DSi XL

Kategori: SPEL & KONSOLER

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
NINTENDO DSi XL.
Tänkte göra en uppföljning på NINTENDO DS Lite inlägget här.
Var har två NINTENDO DSi XL. Man måste testa hur det fungerar med komminikationen mellan konsollerna.
XL:en har nästan 95% större skärmar än den vanliga DS:en.
Skärmarna är vidareutvecklade så att bilden inte ser annorlunda ut när du vinklar konsollen.
Uppfattade konsollen som stor, men ändå inte klumpig. Ligger fint i händerna och är lätt att komma åt alla knappar. Pekskärm nedtill och två kameror. En kamera framtill och en baktill. Det går med andra ord att ta kort och filma. Det var så mycket roligare med XL:en än DS Lite. DS Lite har ju inga kameror. Så den var ingen "wow"-upplevelse.
Bra ljud utan att det skorrar. WIFI och möjlighet till chatt mellan konsollerna. Ingen WIFI krävs då.
Prisklass ligger på mellan 1500-2000kr

NINTENDO DS Lite...

Kategori: SPEL & KONSOLER

Foto:neemees.com
NINTENDO DS Lite har testats av oss.
Denna lilla portabla spelkonsollen valde vi i svart. Den har två skärmar, en slimmad design, mindre än Nintendo DS, pennan sätts in på sidan istället för baksidan.
Den har DS Dual Screen. Den nedersta skärmen är en pekskärm eller touch som jag skulle säga det.
Det jag tycker om med denna är att det går att koppla upp sig på wifi. Det går att chatta med varandre mellan konsollerna. Detta kräver inte wifi. Men det gäller att man i alla fall är i samma hus eller borta hos grannen.
En liten söt bärbar spelkonsoll som finns i många olika färger.
Tyvärr har den inte kamera...
NINTENDO DS Lite ligger på ca 1200kr

Ska testa FIVE SEASONS Giggle set (barn)

Kategori: MODE

Snart kommer FIVE SEASONS Giggle set hem till hos. Vi kommer testa denna skiddress. FIVE SEASONS ska vara riktigt bra sägs det.
Ett sådant här set ligger på 1000kr.

Weekend planer...Malmö

Kategori: PLACES & EVENTS

Så mycket som jag jobbar jst nu, skulle det sitta bra med en weekend. Kanske inte så långt bort. Vi funderar på att ta en weekend i Malmö. Jag har faktiskt aldrig varit i Malmö. Tror inte det räknas med att jag åkt igenom för att åka vidare till Danmark och Tyskland.
Lilla Torg i Malmö
Vi är sugna på att ta in på ett fint hotell och uppleva Malmö till våren och sommaren. Bara en helg skulle vara så tillräckligt för mig just nu. Det skulle vara ett bra "break" i vardagen då jag jobbar 7 dagar i veckan.
Vi har börjat kika på olika alternativ till hotell. Hittade en bra sida där man kan hitta bra hotell i malmö.
Det vi tänker göra när vi är där är:
-Titta på den berömda Turning Torso.
-Äta och fika vid Lilla Torg.
-Kolla på Malmöhus Slott.
-Shoppa i Möllevångstorget.
-Ta en lugn stund i Pildammsparken.
-Gå till Västrahamnen för att titta på havet.
-Trampa trampebåtar i Malmös kanaler.

Update...

Kategori: neemees.com

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Har jobbat ganska bra idag. Kommer fortsätta lite till efter 21:00 ikväll. Har höjt mina prestationer...det är därför jag arbetar i omgångar. Nu ligger jag på 350-400 texter i veckan på mitt jobb. Kravet är bara 100 i veckan.
Hårt arbete när man höjt prestationen. Känner mig duktig hihi
Sitter just nu med en kopp kaffe, ska snart ta en andra runda med powerwalk.
Sedan ska jag laga mat till min älskling, städa, umgås och sedan göra 30 texter till ikväll. Lite mer uppdatering och en produktest kommer förmodligen att komma senare....
Kram

neemees.com är Testpilot för Valio OLO

Kategori: MAT & DRYCK

Ska testa en nyhet för oss Laktoskänsliga. Jag dricker i dagsläget bara Valios röda Laktosfria mjölk. Vi får se vad dessa ger för resultat för magen och om dessa smakar gott.
Ska bara hämta ut tvåpack från Coop eller Ica...
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Kommer smaka riktigt ordentligt och berätta vad jag tycker.

Lilla jag idag....

Kategori: neemees.com

Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Foto:neemees.com
Har jobbat idag...vad annars :)
Varit lite dålig på jobbet idag..prestationsmässigt. Bad bad bad girl!
Nej så dåligt är det inte...jag ska fortsätta ikväll. Har lagat lite pastasås med oliver och pasta.

Jobbat mycket...

Kategori: neemees.com

Foto:neemees.com
Så ser jag ut när jag jobbar...
Lurarna på, glasögon på och så skriva...
Foto:neemees.com
Man kan inget annat påstå att jag har det bra på jobbet :)
Jag stormtrivs!
Foto:neemees.com
Det är vår hos oss!
Hej på er, jag har inte glömt av er.
Jag har börjat jobba väldigt mycket. Och jag har dessutom inte ledigt på helgerna. Jag arbetar 7 dagar i veckan...
Men jag kan inte påstå att det är särskild jobbigt eftersom jag jobbar hemifrån. Just nu jobbar jag på att höja lönen en del.
Mina planer för den närmaste tiden:
-Arbeta mer och få upp lönen.
-Ta minst två promenader/powerwalk måndag-fredag.
-Börja någon aktivitet. Kanske Zumba?
-Beställa biljetter till Thailand.
-----------------------------------------------------------------------------------
Givetvis ska jag fortsätta uppdatera om tester på produkter. Jag har säkert över 20 saker som jag inte gjort ett inlägg om ännu. Har som sagt inte haft tid då jag denna veckan ökat tiden på jobbet.