neemees.com

Testar världen

LG Optimus 3D

Kategori: TEKNIK & MULTIMEDIA

Foto:neemee
Älsklingens mobil...
Foto:neemee
LG Optimus 3D är just nu min pärla. Älsklingen har en likadan och vi synkar...som i verkliga livet.
En kamera fram, två kameror baktill tillsammans med en blixt. 3D bilder, filmer och spel är denna modellen känd för.
Jag var aningen skeptisk till 3D tekniken utan glasögon. Men jag blev förvånad över att det fungerar så bra som det gör. En fantastisk mobil som alla borde köp. Spelen gör sig bra med 3D, om det är ett 3D-spel såklart. Många spel går att svänga genom att luta på mobilen. Den är dubbelkärnig får jag poängtera.
Många tror inte på den där 3D-effekten, synd. Det fungerar toppen får jag säga. Det blir bra vanliga bilder och videos. Även i 3D blir det bra. Nackdelen är om man filmar eller tar kort i 3D från början och slår av effekten, blir det en tvådelad bild/film. Men tar man vanliga bilder och filmer går det bättre. Men djupet förloras en aning.
Det går att köra HDMI och har man en 3D Tv så är det toppen.
Själva glaset är specialbehandlad för att 3D effekten skall träda fram. Vanligtvis störs en mobilskärm av direkt bändande ljus och man kan inget på skärmen se. Men på LG Optimus 3D får jag promota att den bryter av ljuset. Det går med andra ord att se skärmen obehindrat även om ljuset står på. En bra sak som många har missat att promota.
Själva designen är väl som de flesta android mobiler. Den har bra ljud, bra uthållighet i batteriet och det är för övrigt en snygg och snabb telefon. Tack vare att den är dubbelkärnig är det en väl investerad telefon.
För runt 5000kr får jag säga att den är värd varenda krona.

Steelseries 5H v2 Progaming hörlurar

Kategori: TEKNIK & MULTIMEDIA

Foto:neemee
Steelseries 5H v2 Progaming hörlurar har utdragbar mic. Fantastiskt! Textilklädda sladdar och snygga kopplingar.
Ljudet är otroligt bra och headseten är för rena proffs. För runt 600kr är de dina och finns i de flesta gamingbutiker på nätet. Tyvärr gick dessa sönder...så nu är jag utan.
Hörlurar
Frekvensomfång: 16 till 28,000 Hz
Impedans: 40 Ohm
SPL vid 1 kHz, 1 Vrms: 110 dB
Kabellängd: 1 + 2 = 3 m (9,8 ft)
Jacks: 3,5 mm

Mikrofon
Frekvensomfång: 75 till 16,000 Hz
Upptagningstyp: Riktad
Känslighet: -38 dB
Impedans: 2K Ohm


Loreal Paris Excellence Creme hårfärg

Kategori: SKÖNHET

Foto:neemee
Loreal Paris Excellence Creme hårfärg är först ute på denna bloggen.
Man fick med ett serum som man skulle förbehandla håret med. Det ska skydda och används mest på hårtopparna. Man skulle inte skölja ur serumet, det var bara att börja färga.
Handskar kom med som vanligt, en flaska med behandlingskrämen, en tub med färgen och efterbehandling.
Färgen blev jämn och fin. Håret fick en djupare reflektion och glans. Det var några gråa hårstrån som fick testa täckbarheten av färgen. Tyvärr upplevde jag inte att färgen täckte gråa hårstrån. Annars är jag nöjd med färgen.
Resultatet
Foto:neemee

Om & Kontakt

Kategori: neemees.com

info@neemees.com
 
 
Livet är frestande, livet är roligt och livet erbjuder mycket skoj.
Nu kör vi igång med att testa världen...och vi ska ha det riktigt roligt på vägen, eller hur?
Lets go....
 
 
Foto:neemees.com
 
 
neemees.com har egentligen funnits sedan 2009 . Men återupplivades 2012. (Yeey)
Jag är en helt vanlig tjej som bor i Göteborg med min man jag gifte mig med i Oktober 2013 och våran dotter.
Är född 1983.
Min far är Tysk och min mor från Thailand. Har en förkärlek för att testa saker och ting. Testa, prova, lukta, demontera och experimentera - It's the thing.
 
Bloggar även om vardagen, jobb, mode, skönhet, resor...och huvudsakligen testar produkter samt platser/tjänster. Ni hittar det ni söker genom att söka i (sök i bloggen) eller genom snabbflikarna under headern. 
 
 
Har varit i runt 20 länder, mer kommer det bli minsann. Ni kommer även få inblick av min vardag och var jag har för dumt för mig.
Annars är jag en tjej som arbetat inom SEO och marknadsföring. Sedan år 2008 har jag arbetat som skribent inom SEO. 
 
Tycker om att designa saker och ting mellan himmel och jord. Allt ifrån heminredning, smarta lösningar, kläder och annat kul...
 
 ________________________________________________________________
*** Tänk på att alla objekt vi testar och bloggar om, inte alltid tillhör oss personligen. Dessa objekt/produkter kan vara oss till låns av antingen släkt, vänner eller företag/uppdragsgivare. Något som måste nämnas är att vi aldrig är "köpta". Vi kan få uppdrag att skriva om något, men vi skriver aldrig att vi har använt/brukat produkten/tjänsten om vi inte i verkligheten har gjort det. Vi skriver inte heller att en produkt/tjänst är jätte bra om vi inte själva tycker detta. Vi har i alla lägen egna åsikter om produkten/tjänsten och uttrycker oss professionellt och sakligt ***
 
 
 
För Annonsering, uppdrag och övrig kontakt. Maila oss via info@neemees.com
_______________________________________________________________
Tyvärr har vi noterat att kategorierna inte fungerar så bra. Massor med inlägg faller bort från kategorierna. Jätte tråkigt! Vi ska försöka fixa detta. Ni ska bara kunna till exempel gå in på "skönhet" och alla inlägg om skönhet ska presenteras för er. Men tyvärr fungerar inte detta just nu... we are working on that.